Vés al contingut
fondo-gourmet
fondo-gourmet
productes d'elaboració artesanal

Guia de Productes Gourmet

La Costera disposa de productes gastronòmics d’elevada qualitat.
Més d’una dotzena de cellers produeixen Vins Denominació d’origen València reconeguts internacionalment.
Als nostres forns s’elaboren dolços de manera artesanal; receptes que han passat de generació en generació fins a arribar als nostres dies i que només trobaràs en la Costera.

Bodegas Arráez

Bodegas Arráez

La Font de la Figuera

Aparca els problemes i dona la benvinguda a un matí “slow” i entretingut, un maridatge amb els nostres millors vins al costat d’embotits artesans locals a la nostra sala de tastos de 400m2 i la nostra terrassa de 300m2 amb les millors vistes que pugues imaginar.

Bodegas Arráez

ADREÇA: Polígon 6, Parcel·la 386 Paratge de Ciscar, La Font de la Figuera, 46630, València.
TELÈFON: 962 29 00 31
Al llarg de la història, aquest celler ha estat capitanejat per tres generacions d'Arráez que van saber preveure les necessitats de la societat a la qual van pertànyer. Hui el nostre director i enòleg Toni Arráez Calabuig és una peça clau del nostre celler. La seua obsessió per demostrar al món, tot el que el raïm autòcton del Mediterrani pot oferir, si és tractat amb respecte i admiració, mirant sempre al passat, però alhora amb valentia d'innovar sense límits en tot, és el que ens ha permés connectar amb les persones.
Javier Revert – Viticultor

Javier Revert – Viticultor

La Font de la Figuera

Una troballa feliç en forma de vinya vella, plantada pel seu besavi, Vicent Albero, va suposar en 2014 per a Javier Revert el germen del que hui és el seu projecte personal, un dels més atractius de la valenciana Vall dels Alforins.

Javier Revert – Viticultor

ADREÇA: La Font de la Figuera, 46630, València.
TELÈFON: 962 29 00 31
Javi treballa completament de manera biològica, utilitzant únicament llevats autòctons. La Micalet blanc i Sensal fermenten en barriques de roure (sense control de temperatura) i una criança d'uns 8 mesos per al blanc i 10 mesos per al negre. Entre aquests últims, una gran part està dedicada a la fermentació dels raïms sencers. Part del blanc també es recolza en les cèl·lules de llevat durant uns 8 mesos. El seu millor vi negre Simeta és envellit en àmfora durant 10 mesos.
La Viña

La Viña

La Font de la Figuera

El nostre Celler va ser creat en 1945, quan un grup de 38 emprenedors es van associar sota la forma jurídica de cooperativa reunint una superfície de cultiu de 47 Ha. amb una producció de 250.000 kg de raïm. La decisió va ser summament encertada, ja que al llarg de les generacions l’activitat vitivinícola va anar guanyant importància i el Celler ha anat creixent en nombre de socis i producció.

La Viña

ADREÇA: C/ Portal de València, 52, 46630 La Font de la Figuera, València.
TELÈFON: 962 29 00 78
Els viatgers del segle XXI, igual que els del segle XV, podran també ara detindre's a reposar i gaudir amb el paisatge i els bons vins que ací s'ofereixen… Gaudeix dels paquets de enoturisme que hem preparat per a tu i els teus amics!
Celler del Roure

Celler del Roure

Moixent

Celler del Roure naix en 1996 com un xicotet celler familiar amb voluntat de créixer i millorar recuperant mètodes d’elaboració tradicionals i antigues varietats d’aquesta històrica zona vitícola (Les Alcusses. segle IV a. C.). Ens agrada aprendre dels nostres avantpassats.

Celler del Roure

ADREÇA: Carretera de les alcusses km 11,1, 46640 Moixent, Valencia
TELÈFON: 962 29 50 20
En les visites al celler ofereixen rutes guiades “en les quals contem la història del nostre celler i la forma tradicional de fer els nostres vins, en ella incloem tast de vi, amb opció d'esmorzar i finalitzem la visita oferint al visitant l'adquisició dels nostres productes”.
Cooperativa Sant Pere

Cooperativa Sant Pere

Moixent

La nostra cooperativa està situada a la comarca de La Costera, municipi de Moixent, a l’interior de la província de València. El nostre naixement es remunta a l’any 1951, moment en què es constitueix com a “Cooperativa del camp Sant Pere Apóstol”.
El celler és de grandària mitjana i en ella es transformen en vi uns 400.000 kg de raïm de varietats autòctones.

Cooperativa Sant Pere

ADREÇA: Plaça de la Hispanitat, 4, 46640, Moixent, València.
TELÈFON: 962 26 00 20
A l'interior del celler comptem amb més de noranta depòsits de formigó i unes seixanta barriques de roure americà i francés, que juntament amb la qualitat excepcional del raïm que produeixen els nostres socis, permeten elaborar uns vins d'excel·lent qualitat. Elaborem vins negres i blancs, emparats per la DO València.
Pago Casa Gran

Pago Casa Gran

Moixent

Ens definim com a artesans amb dos objectius: produir vins d’alta qualitat i millorar la nostra finca. Els dos objectius van plegats ja que els vins són una expressió d’aquestes terres privilegiades i la seua història. El 100% de la nostra producció és ecològica, amb certificat europeu des de 2006 i nivell màxim en les directrius Delinat des de 2009.

Pago Casa Gran

ADREÇA: Carretera Moixent a Fontanars Km 9,45, 46640 Moixent, Valencia
TELÈFON: 962 26 10 04
La història del vi coneguda d'aquesta finca, comença fa més de 300 anys, es conserva un celler d'aqueixa data a la Casa Benassal. No obstant això en el poblat ibèric que es troba en la cresta de la muntanya veïna es van trobar restes de vi pertanyents al segle IV abans de Crist. Manuela Galbis mare del fundador inicia en els anys 60 la producció de vi a la Casa Gran.
Origen Pa – El Raval

Origen Pa – El Raval

Moixent

En el nostre establiment podràs trobar pans naturals, sense additius i fermentats amb massa mare. També varietat de dolços per als més golosos i alternatives als intolerants a la lactosa, ou i fins i tot vegans.

Origen Pa – El Raval

ADREÇA: Carrer Arraval 6 baix, 46640 Moixent, València.
TELÈFON: 611 15 52 70
Som Elena (dietista) i Mario (forner) junts ens hem embarcat en aquest projecte en el qual volem demostrar que l'alimentació i la salut estan més que units.

Elaborem tot tipus de pa:
- de molde/brioche.
- de sègol/centeno 100%.
- de blat sarraí, fermentat soles amb massa mare.
Forn de Plà

Forn de Plà

Xàtiva

Els orígens del Forn de Pla s’estableixen en la fleca i pastisseria de barri, d’ací l’arrelament de la marca al comerç de Xàtiva. En 1930 es va obrir el Forn de Pla forn, un negoci que va anar creixent i a través del qual es van anar obrint noves fleques, fins a convertir-nos en experts en tota mena de productes de fleca i rebosteria.

Forn de Plà

ADREÇA: Carrer Noguera, 11, 46800 Xàtiva (València) / Albereda Jaume I, 38, 46800 Xàtiva
TELÈFON: 962 27 63 70
Forn de Pla, s'estructura hui dia com una empresa que aposta totalment pel sabor tradicional i el comerç de proximitat, amb ganes de créixer i demostrar que la qualitat i el sabor preval sobretot la resta.
Forn Sant Pere

Forn Sant Pere

Xàtiva

El forn artesà Sant Pere obria l’any 1898 a la ciutat de Xàtiva.
122 anys després, Nina Giménez continua cuidant del negoci ubicat al nucli antic de Xàtiva.

Forn Sant Pere

ADREÇA: Plaça Sant Pere, 5, Xàtiva 46800 (València).
TELÈFON: 962 27 75 59
Al forn Sant Pere obrim de dilluns a diumenge amb els següents horaris:
De dilluns a divendres de 7:30 a 14:45 h. i de 16:45 a 20:30 h.
dissabte de 7:30 a 15:00 h.
diumenge de 7:30 a 11:00 h.

Una gran varietat de pa: pa de llum, d’oli, integral, de llenya, de ségol… També tenim “pulguites“, bocates i petaques. A més a més, també fem pans farcits de tota mena per encomanda. Especialitat també en mones i cassoles d´arròs al forn.