Vés al contingut
fondo-gourmet
fondo-gourmet
amb la millor companyia

Visites guiades

Descobreix la Costera en companyia de Guies oficials locals. Visites guiades per a donar a conéixer no sols la història i els seus monuments més importants sinó també els misteris i curiositats que poden passar més desapercebudes per al visitant. Et oferim una àmplia varietat de visites programades per a satisfer tots els teus interessos i inquietuds.

T’ajudem a desxifrar la història, l’art, la cultura i els costums de la Costera.

a-peu-guies-1024x1024

A peu guies

Xàtiva

A Peu Guies és una empresa de visites guiades orientada a donar a conéixer l’àmbit cultural i patrimonial lligat als recursos turístics. Ofereix rutes temàtiques com ‘Xàtiva, ciutat mil·lenària’, ‘Xàtiva, fortalesa inexpugnable’ i ‘Quan el mal arriba d’Almansa… els camins d’Asfeld’, sobre la crema de la ciutat i la Guerra de Successió. D’altra banda, A *Peu *Guies dissenya i executa projectes tècnics de turisme.

A peu guies

Xàtiva
TELÈFON: 620 962 567
EMAIL: apeuguies@gmail.com
WEB: www.apeuguies.es
HORARI: Rutes temàtiques de dimarts a diumenge, amb inici a les 10.00, anunciades en xarxes socials. Sense places mínimes, reserva prèvia.
IDIOMES: Valencià - Castellà - Francés
d-turisme-1024x1024

D’Turisme

Xàtiva

D’Turisme, viatge a l’interior, té l’objectiu d’oferir visites i activitats per aprendre divertint-se, adaptades a tots els públics. Compta amb un ampli catàleg de rutes temàtiques, com ‘Entre torres i muralles’, ‘Entre torres i castells’, els castells de Xàtiva, la família Borja; de Xàtiva al món, Felip Vè i la destrucció de Xàtiva, l’aigua i les mils fonts, la Col•legiata amb pujada al campanar.

D’Turisme

Xàtiva
TELÈFON: 699 746 682
EMAIL: info@dturisme.com
WEB: dturisme.com
HORARI: De dimarts a diumenge, i festius. Horaris adaptables en funció dels visitants.
IDIOMES: Valencià - Castellà
love-xativa-2-3-1024x1024

Love Xàtiva Tours

Xàtiva

Love Xàtiva Tours organitza excursions culturals i de natura dirigides a grups escolars, empreses, associacions, famílies…Les nostres rutes tenen lloc principalment en l’entorn de la ciutat de Xàtiva i el seu castell, aquestes planificades i fetes per guies especialistes docents, els quals senten passió per allò que fa i es coneixen cada racó de la ciutat. Rutes didàctiques i divertides adaptables a les necessitats de cada grup.

Love Xàtiva Tours

Xàtiva
TELÈFON: 601 367 515
EMAIL: info@lovexativatours.com
WEB: lovexativatours.com
HORARI: De dimarts a diumenge. És necessari confirmar assistència prèviament
IDIOMES: Valencià - Castellà - Anglés
logo-y-anuncio-teresa-1024x1024

Teresa Climent

Xàtiva

La meua passió és la història de Xàtiva, el meu propòsit és oferir al visitant una ruta plaent per la nostra ciutat, mostrant els diferents ambients urbans; els carrers principals amb les seues cases emblemàtiques, l’església Col·legial Basílica, les esglésies de reconquesta, el museu de BB.AA., el museu arqueològic i, com no, el nostre castell, “un dels més forts de la Corona d’Aragó”.

Teresa Climent

Xàtiva
TELÈFON: 647 273 971
EMAIL: teresaalmendross@hotmail.com
WEB: teresaalmendross.wixsite.com/xativa
HORARI: -
IDIOMES: Valencià - Castellà - Francés