Vés al contingut
passetjant per la costera

Senderisme

Una selecció de sendes homologades de xicotet recorregut, que ens permetrà conéixer i gaudir de la diversitat de paisatges i espais naturals de la comarca. La Costera és l’única comarca valenciana en la qual conflueixen els dos sistemes muntanyencs més importants del Mediterrani. El sistema Bètic (la Serra Grossa) i el sistema Ibèric (el massís del Caroig). Dins d’aquesta comarca emmurallada s’estén l’allargada vall pel qual discorre el riu Cànyoles i on se situen les seues poblacions.

La segona part de la guia de senderisme de la Costera, és una ampliació de la xarxa de camins que ens permetran continuar gaudint del fascinant paisatge que aquesta comarca ens ofereix.
En aquest catàleg es descriuen i detallen una sèrie d’excursions imprescindibles que havien quedat pendents en la primera part, i que aporten visions diferents, més aèries algunes, més tècniques altres i complementàries en alguns casos, a senderes ja publicades permetent el seu enllaç per a convertir-los en una llarga i bella travessia.

PRIMERA PART

Sendes homologades

SEGONA PART

Senders i camins històrics