Turisme La Costera organitza un concurs fotogràfic amb el mòbil per a promocionar els seus recursos turístics

Turisme La Costera organitza la primera edició del concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de La Costera” amb l’objectiu de promocionar els diferents recursos turístics en ulls dels visitants i habitants de la comarca. Els guanyadors del certamen tindran importants premis en metàl·lic per les seues captures.

Les persones interessades a participar en el concurs hauran de presentar les seues fotografies abans del pròxim 1 de desembre al correu electrònic concursofotografialacostera@gmail.com. La decisió del jurat es farà pública el 15 de desembre i serà inapel·lable.

La temàtica de les fotografies serà lliure encara que hauran de focalitzar-se en aspectes turístics de La Costera com pot ser la seua naturalesa, cultura, art, patrimoni, gastronomia. En definitiva, ha de representar el gran valor turístic que té la comarca de La Costera a través d’una imatge única, original i inèdita.

El certamen tindrà dues categories. D’una banda, un jurat expert analitzarà les fotografies presentades per a establir tres premis. El guanyador s’emportarà 300 euros, mentre que el segon i tercer lloc seran premiats amb 200 i 100 euros, respectivament. A més, s’entregaran quatre accesits de 50 euros i una experiència turística.

D’altra banda, també hi haurà un premi especial del públic en el qual els seguidors de Turisme La Costera en Facebook seran els responsables de triar la foto guanyadora a través dels M’Agrada. El guanyador del premi del públic s’emportarà un curs de fotografia.

Finalment, el jurat seleccionarà 25 de fotografies, a banda de les premiades, per a realitzar una exposició de l’I Concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de La Costera” en l’inici de 2022 i que servirà per a promocionar els recursos turístics més importants de la comarca.