Els museus de La Costera ja poden visitar-se de manera virtual

  • Turisme la Costanera ha creat la web Xarxa Museus, on es poden realitzar visites en 360º

Turisme La Costera, que naix com a marca turística de la Mancomunitat de la Costanera-Canal dins del Pla de dinamització i Governança, continua promovent accions per a acostar els recursos turístics, patrimonials i culturals dels diferents municipis de la comarca als potencials turistes.

Per això, una de les seues últimes propostes ha sigut la creació de la web Xarxa Museus, on es poden realitzar visites en 360º de tots els museus de La Costera.

D’aquesta manera, es pot accedir a informació útil, conéixer la ubicació geogràfica dels museus i gaudir de les exposicions. A més, la web també recull panoràmiques de cada municipi, la qual cosa complementa la visita virtual dels museus i fa encara més atractiva l’experiència.

Així mateix, en la pàgina web de Turisme La Costera hi ha disponible una guia amb tota la informació relativa als museus i una ruta temàtica. Totes dues ser poden ser descarregades en format PDF i consultar-se també en l’APP.

La comarca de La Costera és un territori de museus i ofereix un conjunt ampli d’exposicions que mostren la forma de vida de les seues gents al llarg de la Història.

Aquests museus estan dedicats a diverses matèries, especialment a les Belles arts, l’Arqueologia o l’Etnologia. També hi ha alguns de caràcter temàtic centrats en la cultura festiva, com les Falles o el Corpus.

Tots ells formen part de la Xarxa Museus, que va nàixer amb l’objectiu d’atraure, incentivar, satisfer i fidelitzar als potencials turistes que visiten la comarca, així com generar sinergies en el territori fomentant la pernoctació i la restauració, entre altres.

Així bé, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que va tindre lloc el passat 18 de maig, des de Turisme La Costera conviden a tothom a realitzar visites in situ als seus museus i a gaudir de la gran diversitat patrimonial de La Costera.