A peu guies

A Peu Guies és una empresa de visites guiades orientada a donar a conéixer l’àmbit cultural i patrimonial lligat als recursos turístics. Ofereix rutes temàtiques com ‘Xàtiva, ciutat mil·lenària’, ‘Xàtiva, fortalesa inexpugnable’ i ‘Quan el mal arriba d’Almansa… els camins d’Asfeld’, sobre la crema de la ciutat i la Guerra de Successió. D’altra banda, A *Peu *Guies dissenya i executa projectes tècnics de turisme.

Teresa Climent

La meua passió és la història de Xàtiva, el meu propòsit és oferir al visitant una ruta plaent per la nostra ciutat, mostrant els diferents ambients urbans; els carrers principals amb les seues cases emblemàtiques, l’església Col·legial Basílica, les esglésies de reconquesta, el museu de BB.AA., el museu arqueològic i, com no, el nostre castell, “un dels més forts de la Corona d’Aragó”.

D’Turisme

D’Turisme, viatge a l’interior, té l’objectiu d’oferir visites i activitats per aprendre divertint-se, adaptades a tots els públics. Compta amb un ampli catàleg de rutes temàtiques, com ‘Entre torres i muralles’, ‘Entre torres i castells’, els castells de Xàtiva, la família Borja; de Xàtiva al món, Felip Vè i la destrucció de Xàtiva, l’aigua i les mils fonts, la Col•legiata amb pujada al campanar.

Love Xàtiva Tours

Love Xàtiva Tours organitza excursions culturals i de natura dirigides a grups escolars, empreses, associacions, famílies…Les nostres rutes tenen lloc principalment en l’entorn de la ciutat de Xàtiva i el seu castell, aquestes planificades i fetes per guies especialistes docents, els quals senten passió per allò que fa i es coneixen cada racó de la ciutat. Rutes didàctiques i divertides adaptables a les necessitats de cada grup.