Concurs fotogràfic “I Marató fotogràfica Fira de Xàtiva”

L’Agrupació Fotogràfica Xativina d’Aficionats AFSA de Xàtiva, amb el patrocini de l’Ajuntament de Xàtiva, organitza el concurs fotogràfic “I Marató fotogràfica Fira de Xàtiva”, que es regirà per les següents bases:

1. Les zones de participació han de ser obligatòriament zones de la Fira de Xàtiva aquestes poden consultar-se en la web https://linformador.net/2022/08/15/planol-de-la-fira-dexativa-2022/ .
2. Les fotografies, hauran d’estar realitzades des del 19 d’Agost de 2022 fins al 20 d’Agost de 2022, tots dos dies inclusivament.
3. Per a facilitar l’organització i planificació en la presa d’imatges a concurs, es redueix el nombre de fotografies per participant a 2, amb temàtica completament lliure.
4. La presentació de les fotografies, s’han de realitzar única i exclusivament per INSTAGRAM.
5. El post de la fotografia haurà d’esmentar-se a: @afsa_xativa, @aj_xativa, @turismelacostera
6. El post de la fotografia haurà de tenir les següents etiquetes: #FiradeXativa, #Xativa, #PrimerMaratonFiradeXativa.
7. El concursant haurà de seguir a @afsa_xativa
8. El 21 d’agost, es comunicarà per les xarxes socials de @afsa_xativa les fotos seleccionades com a millors fotografies d’aquesta primera marató fotogràfica
9. El premi serà la quota de subscripció d’AFSA durant 1 any, i un premi econòmic de 100 euros, per cadascun dels temes.
10. Pot participar en aquesta Marató, qualsevol persona.
No s’acceptaran fotomuntatges o qualsevol alteració digital més enllà dels filtres que permeta implementar INSTAGRAM en la fotografia.
Totes les imatges presentades han de ser inèdites, sense drets de tercers sobre les obres presentades, sota la responsabilitat de cada participant. AFSA es reserva el dret d’exigir la presentació d’arxiu original, jpg per a una verificació de la imatge presentada a concurs.
La participació en el concurs implica la total acceptació i conformitat amb el que es disposa en aquestes bases per part dels participants.
L’organització del concurs no es responsabilitza de danys personals o materials dels concursants i/o acompanyants, propis o a tercers.
AFSA es reserva el dret de resoldre qualsevol conflicte que puga sorgir en la interpretació de les bases o durant la realització de la marató. La decisió del Jurat serà inapel·lable.
En les qüestions no previstes en elles, l’organització i el Jurat podran adoptar les mesures que consideren oportunes, justes i adequades.