Turisme La Costera presenta la seua Guia Desficiosa i nous vídeos promocionals a la Casa de la Cultura de Xàtiva

Turisme La Costera, nascut del Pla de Governança i Dinamització Turística de la Mancomunitat de La Costera-Canal, continua apostant per crear una marca potent i de qualitat que transmeta l’essència de tots i cadascun dels racons de la comarca d’una manera propera i cridanera.

Per això, el dimecres 19 d’octubre, presentà al saló noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva la destinació “Turisme La Costera” amb diferents vídeos promocionals, la guia desficiosa i l’actuació de Pep Gimeno “El Botifarra”.

Els vídeos promocionals se centren en la cultura, la natura i la gastronomia dels diferents municipis de la comarca i compten amb el testimoni de diferents persones que estimen La Costera i saben transmetre el seu potencial turístic.

Aquest vídeos, que han sigut realitzats per la productora xativina Paella Produccions, tenen l’objectiu difondre i promocionar d’una forma eficient els recursos turístics del territori per aconseguir fer una destinació atractiva pels visitants.

Paella Produccions ja ha col·laborat en altres ocasions amb Turisme La Costera, amb la realització d’altres peces audiovisuals, com ara els 25 vídeos promocionals sobre alguns dels racons més interessants de la comarca que s’han anant publicant durant el darrer any a les xarxes socials.

Aquesta productora té una llarga trajectòria i ha treballat amb marques reconegudes a nivell internacional, com National Geogràfic o Samsung.

Per altra banda, l’acte va acollir la presentació de la Guia Desficiosa, un petit quadern de viatge escrit per Jose Luis Cebrian i que portarà els seus lectors pels carrers, sendes i camins de la Costera més recòndits.

Aquesta guia pot consultar-se en la web turismelacostera.com a l’apartat del repositori i també pot descarregar-se en format pdf.

L’autor de la guia desficiosa, Cebrian, és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València. Escriptor, exbibliotecari de Canals i, sobre tot, bon coneixedor de la comarca. Ha publicat molts llibres i multitud de treballs d’investigació i articles que d’una manera o altra tracten sobre la història i el patrimoni artístic de la Costera. A més, ha estat guanyador de diversos premis d’assaig, beques d’investigació i premis de literatura.

Per tot això, Turisme La Costera ha confiat en ell en diverses ocasions per a transmetre el valor de la comarca. A banda de la Guia Desficiosa també ha sigut autor de la Guia desficiosa de Canals i la de Xàtiva.

No podia faltar en aquest acte la participació d’un dels majors prescriptors de La Costera, “El Botifarra”. Amb la seua actuació es va tancar la presentació de la destinació “Turisme La Costera”.

A més, tots els assistents van rebre un exemplar físic de la Guia Desficiosa perquè pugan consultar-la i gaudir-la en qualsevol moment.