Ca Barret

Típica casa de poble valenciana del segle passat a tan sols 5 minuts de la ciutat de Xàtiva. La seua proximitat amb les ciutats confrontants la converteix en un enclavament turístic perfecte per a gaudir d’un entorn rural únic i al seu torn de rica història i monuments, el seu patrimoni i museus, les seues rutes temàtiques i de senderisme, cicloturisme, gastronomia.

Casa Bautista

La Casa Bautista es troba a Rotglà i Corbera i ofereix allotjament amb balcó i wifi gratis.
La casa està equipada amb 4 dormitoris, 3 banys, roba de llit, tovalloles, TV de pantalla plana, zona de menjador, cuina totalment equipada i pati amb vista a la muntanya.

Ca Teresina

Ca Teresina és una casa típica de poble a la Vila de Montesa, poble xicotet en superfície però gran en història. La casa es troba en la Licitada al Castell, a dalt de l’església, front l’antic hort de les monges convertit ara en parc.

Casa Peseta

Casa rural amb 5 habitacions situada en un entorn natural a l’interior de la Comunitat Valenciana, podrà gaudir de la naturalesa i dels seus paisatges encantadors. Un lloc per a gaudir de la muntanya, fer senderisme, ciclisme i visitar els seus voltants.

La Verbena de Santa Bárbara

Benvinguts a La Verbena de Santa Bárbara un espai confortable, fresc i únic en el qual totes les persones tenen cabuda.
La nostra casa es troba en ple barri antic de Moixent. Un xicotet poble de la Comunitat Valenciana conegut pel seu entorn natural, la seua història, les seues tradicions i els seus cellers.

La Moma Apartments

La Moma Apartments a Xàtiva és una bella casa que després de la seua rehabilitació ha donat lloc a tres apartaments i una habitació amb molt d’encant. Tots ells són exteriors amb gran lluminositat i sense sorolls de cotxes, disposen de totes les comoditats per a satisfer les teues necessitats. Està situat en l’antic barri jueu de Xàtiva, en ple centre històric.

Gómez Rooms

Gómez Rooms és un xicotet allotjament situat en el centre històric de la ciutat de Xàtiva i en el seu interior alberga una part de la muralla de llevant que baixa. Disposa de cinc habitacions i totes elles estan equipades. Ofereix als seus hostes un desdejuni continental.

Mas Penadés

La masia Penadés és una casa de 1000 metres quadrats enclavada en el paratge de Les Alcusses, famós pels seus vins, terres i la seua cultura. La casa data de meitat del segle XIX i consta de planta baixa amb un pati central i accés a una pineda davant amb piscina i d’una primera planta.

Las Coles Apartasuites

Las Coles és un conjunt d’apartaments turístics situats en una antiga casa senyorial del XVIII en el cor del centre històric de Xàtiva, al costat de la Basílica Col·legiata, l’antic hospital del Segle XV i la plaça del Mercat (antiga Plaza de les Cols).

La Maga ROOMS

La Maga ROOMS no és un allotjament convencional i és, per tant, un lloc de reunió per a tots els viatgers no convencionals.Per als quals confien en la saviesa del propi camí i són capaços de deixar-se portar per les seves sabates desoint el dictat de la raó, construint la realitat pas a pas, a cop de pur present, per a ells existeixen llocs com La Maga ROOMS.