Turisme La Costera ja ha rebut més de 80 fotos per al seu I Concurs de Fotografia amb Mòbil

  • El termini per a presentar les imatges finalitza l’1 de desembre
  • Les persones interessades han d’enviar les seues fotos a concursofotografialacostera@gmail.com

El passat 18 d’octubre Turisme La Costera va posar en marxa el seu I Concurs de Fotografia amb Mòbil amb l’objectiu de promocionar els diferents recursos turístics en ulls dels visitants i habitants de la comarca.

Fins ara, Turisme La Costera ja ha rebut més de 80 fotografies que participaran en el concurs i podran guanyar importants premis en metàl·lic i increïbles experiències turístiques a la comarca.

El termini per a presentar les fotos encara continua obert, ja que finalitzarà el pròxim 1 de desembre, per la qual cosa totes aquelles persones que encara no hagen enviat les seues imatges són a temps de fer-ho.

És molt important que juntament amb les fotos s’adjunten les dades personals que es requereixen en les bases i que poden consultar-se ací.

El certamen tindrà dues categories. D’una banda, un jurat expert analitzarà les fotografies presentades per a establir tres premis. El guanyador s’emportarà 300 euros, mentre que el segon i tercer lloc seran premiats amb 200 i 100 euros, respectivament. A més, s’entregaran quatre accesits de 50 euros i una experiència turística.

D’altra banda, també hi haurà un premi especial del públic en el qual els seguidors de Turisme La Costa en Facebook seran els responsables de triar la foto guanyadora a través dels M’Agrada. El guanyador del premi del públic s’emportarà un curs de fotografia.

Finalment, el jurat seleccionarà 25 de fotografies, a més de les premiades, per a realitzar una exposició de la I Concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de la Costera” en l’inici de 2022 i que servirà per a promocionar els recursos turístics més importants de la comarca.