Ampliat el termini fins al 31 de desembre per a presentar fotografies al concurs “Captura els Tresors de La Costera”

Turisme La Costera, marca turística del Pla de Dinamització i Governança de la Mancomunitat de La Costera, ha prolongat fins al 31 de desembre de 2021 el termini perquè les persones interessades puguen presentar les seues fotografies al concurs “Captura els Tresors de La Costera”. La decisió del jurat es comunicarà l’última setmana de gener.


Fins ara, Turisme La Costera ha rebut més de 80 imatges, però vol fomentar encara més la participació en el concurs animant a totes les persones interessades perquè envien les seues fotografies aprofitant especialment el pròxim pont de la Puríssima i les festes de Nadal.


Cal recordar que les imatges han d’enviar-se per correu electrònic a concursofotografialacostera@gmail.com junt totes les dades que es requereixen en les bases.


El certamen, com ja és sabut, compta amb dues categories. D’una banda, la del jurat expert que premiarà fins a 7 persones amb premis de 300 euros, 200 i 100 euros, i quatre accesits de 50 euros i una experiència turística.


I per un altre, la del jurat popular, en la qual els seguidors de Turisme La Costera en Facebook seran els responsables de triar la foto guanyadora a través dels M’Agrada. La persona guanyadora s’emportarà un curs de fotografia.


Així mateix, el jurat seleccionarà 25 de fotografies, a més de les premiades, per a realitzar una exposició de la I Concurs fotogràfic amb mòbil “Captura els tresors de La Costera” en l’inici de 2022 i que servirà per a promocionar i difondre els recursos turístics més importants de la comarca de la Costera.