Turisme La Costera presenta la seua oferta turística en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Turisme La Costera, nascut del Pla de Governança i Dinamització Turística, va realitzar una presentació de la seua oferta turística en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana en la qual va posar en valor els diferents recursos que ofereix la comarca, des del seu patrimoni i cultura fins a la seua naturalesa i gastronomia.

La presentació va estar organitzada i coordinada per la productora Paella Producctions i va comptar amb la col·laboració de la presentadora i actriu Paula Llorens i el cantant Pep Gimeno “El Botifarra”, acompanyat pel músic Pau Chafer.

En la mitja hora que va durar l’acte es van intercalar vídeos específics dels diferents recursos turístics de la comarca, relats introductoris de cadascuna de les seqüències i algunes cançons representatives del territori com la Malaguenya de Barxeta, amb la qual es va clausurar la presentació.

A l’acte va assistir la presidenta de la Mancomunitat La Costera-La Canal, Mª José Tortosa, i l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz. Tots dos van coincidir en que l’acte va ser molt emocionant i en la importància de visibilitzar els recursos turístics de La Costera.

“Som ací per a potenciar la nostra comarca i convidem a tota la gent a visitar el nostre ric patrimoni cultural i natural i a gaudir de la nostra gastronomia”, va destacar la presidenta de la Mancomunitat.

Per part seua, Vicent Muñoz va explicar la importància de ser presents en la Mostra de Turisme per a posicionar La Costera com a destinació turística i posar de rellevància “tota la nostra oferta cultural, gastronòmic, festiva i patrimonial”.