Turisme La Costera participarà aquest cap de setmana en una nova edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la ciutat de València durant els dies 23 i 24 d’octubre.

Amb la millora epidemiològica i l’eliminació de la majoria de les restriccions sanitàries per a combatre la crisi de la COVID-19, la Mostra de Turisme tornarà a ser el gran aparador del turisme de l’autonomia i Turisme La Costera estarà present per a promocionar la visibilitat de tots els  recursos de la seua destinació com a TURISME LA COSTERA.

Turisme La Costera ha preparat una presentació, baix la direcció i coordinació de PAELLA PRODUCCTIONS i amb la col·laboració de l’actriu Paula Llorens com a presentadora i introductora de totes les seqüencies, en la qual es mostraran vídeos específics dels recursos turístics de la comarca.

A més, comptarà amb un dels millors prescriptors de La Costera: Pep Gimeno “El Botifarra”, acompanyat per Pau Chafer, que cantarà algunes de les seues cançons més representatives del territori.

Esta presentació serà de 17:00 a 17:30 hores del dissabte.

La presidenta de la Mancomunitat de La Costera-Canal, Mª José Tortosa, juntament amb alguns representants dels municipis de la zona acudiran a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana per a difondre i participar en aquesta fira del turisme autonòmic.

Turisme Comunitat Valenciana recupera així la Mostra de Turisme en format presencial amb l’objectiu de fidelitzar la gran quantitat de turistes valencians que, durant la pandèmia, han descobert l’atractiva oferta turística de la Comunitat Valenciana.

La fira, que oferirà actuacions en directe i degustacions gastronòmiques, obrirà entre les 11:00 i les 20:00 hores del dissabte i les 11:00 i les 19:00 hores del diumenge. L’accés serà lliure i gratuït, però amb control d’aforament i mesures de distància de seguretat.

A més, en esta ocasió, la Mostra tindrà molt present la consciència mediambiental, que s’ha convertit en tendència durant esta pandèmia. Així bé, l’objectiu de la fira és promoure un turisme més sostenible i conscient amb la preservació del medi ambient.