Turisme La Costera actualitza la seua pàgina web i App amb nous continguts

Turisme La Costera es troba en un procés de millora i actualització de la seua pàgina web (turismelacostera.com) amb l’objectiu d’ampliar i visibilitzar els continguts als quals les persones usuàries poden accedir per a conéixer amb tot detall l’àmplia gamma de recursos turístics que conformen la seua destinació.

Les millores, per descomptat, s’estan realitzant, seguint la línia estètica que s’estableix en el Manual d’Identitat de Turisme La Costera per a mantindre la identitat corporativa també en la web i en l’APP.

Així bé, la web de Turisme La Costera presentarà noves seccions a partir de la seua actualització. Entre elles destaca un apartat en el qual es podrà consultar tota la informació sobre les dotze rutes cicloturístiques que s’han dissenyat. Cada ruta disposarà d’una pàgina pròpia que inclourà una breu descripció i informació bàsica, com la duració o la dificultat, i l’enllaç de descàrrega del PDF.

Una altra de les seccions serà similar a la guia de restaurants actual i contindrà informació sobre les diferents empreses de turisme actiu de la comarca. Els usuaris podran veure les empreses amb una breu descripció, el logo i les dades de contacte.

En aquesta línia, també es desenvoluparà un apartat per a guies i empreses turístiques de la zona, que seguirà el mateix format que les empreses de turisme actiu i els restaurants.

D’altra banda, es crearà una nova secció sota el títol “Veus de La Costera” on es publicaran els vídeos de la sèrie acompanyats d’un text de presentació de la persona entrevistada. Una dels avantatges d’aquest apartat és que els vídeos es podran visualitzar sense abandonar la web.

Finalment, s’habilitarà una secció de productes de proximitat a manera de guia del comerç agroalimentari i artesanal de La Costera.

Una altra de les qüestions que s’implementaran és la publicació d’una agenda d’esdeveniments que contribuirà a visibilitzar tots els actes que se celebren a La Costera, construint la imatge d’un territori viu en qualsevol moment de l’any.

L’agenda s’integrarà en la pàgina d’inici, mostrant els esdeveniments més pròxims en el temps, i disposarà d’una pàgina pròpia amb calendari mensual i fitxes de cada esdeveniment acompanyades d’una descripció, fotografia, horari i ubicació.

Tota la informació de la pàgina estarà disponible en castellà, valencià i anglés.

A més, Turisme La Costera també millorarà la seua App, disponible per a IOS i Android, amb nous serveis.

En primer lloc, redissenyarà el menú de continguts per a poder incloure tots els ítems que hi ha en la web. En segon lloc, es millorarà la usabilitat incloent un selector d’idioma Es podrà triar també entre castellà, valencià i anglés.

Així mateix, s’inclouran les mateixes seccions que en la web però adaptades al disseny de l’aplicació. Agroalimentació, gastronomia, guies turístiques, patrimoni, cicloturisme… tot això podrà trobar-se en una mateixa App mòbil. A més, en l’apartat de mapes s’inclouran les dotze rutes cicloturistiques.

Amb tot això Turisme La Costera continua apostant per la digitalització i globalització, buscant sempre posicionar-se com un referent turístic de la Comunitat Valenciana.